Отвлякоха и пребиха по грешка мъж от Разградско.  На 2 ноември

...
Отвлякоха и пребиха по грешка мъж от Разградско.
 На 2 ноември
Коментари Харесай

Защо маскирани отвлякоха и пребиха мъж по погрешка в Разградско

Отвлякоха и пребиха по неточност мъж от Разградско.

 На 2 ноември вечерта четирима маскирани и въоръжени нахлули в къщата на 52-годишната жертва в село Хърсово.

Побоят е осъществен пред очите на 13-годишната щерка на мъжа. След това го отвлекли с автомобил, а по-късно го изхвърлили край пътя.

Грешката станала поради подвеждащи GPS координати. Нападателите търсили мъж, който по тяхна информация разполагал със сума от 3000 лева Мъжете, които отвлекли почтената жертва, били четирима. В колата обаче инцидентно се оказал и пети мъж, който бил доста пийнал. Той обаче станал очевидец на случилото се и дал пояснения в полицията.

Пребитият мъж към този момент е изписан и няма заплаха за живота му. Челюстта му обаче е счупена, разкри окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров пред Нова тв.

Похитителите са арестувани преди дни. При обиски в домовете и колите им са открити газови револвери, въздушна пушка и сигнална полицейска лампа.

 Двама от мъжете са с непрекъсната мярка „ задържане под стража ”, а другите двама – с „ подписка ”. Ако бъдат приети за отговорни, те могат да получат до 15 години отнемане от независимост и за въоръжения обир, и за отвличането.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР